Направете усмивката си сияйна с най-модерните невидими брекети

Да живее прогресът! Брекетите, които коренно промениха процеса на цялостна промяна на усмивката, са още по-приятни за носене отпреди. С тях вече няма да имате каквито и да било комплекси и ще общувате спокойно и със самочувствие със своите клиенти, колеги и бизнеспартньори.

Брекети, Сикс монт смайлс

На практика напълно невидими, те притежават чувствително ясни преимущества и са винаги смело пред всички традиционни брекети, които са прозрачни. Прекрасно избягват абсолютно всички несъвършенства и недостатъци, валидни за всички останали брекетни системи.

Те са най-модерен в съвременната ортодонтия продукт на супер иновативната цялостна система за корекция на усмивката на Six Month Smiles. Тя съчетава по удивителен начин в неразривно цяло брекети с капачета, но без еластичните връзки за това, с високотехнологичните дъги, които позволяват на зъбите да се движат бързо и особено удобно, при това с невероятни по стойност за цялостната визия на лицето резултати.

С тях другите даже е напълно възможно на практика даже и да не видят, че вие носите брекети. Докато останалите системи от “невидимите” брекети притежават метални елементи, които са видими, или еластични свързващи ядра, които е възможно да пожълтеят с времето, невидимите брекети са истинска революция в ортодонтията. Благодарение на тях ще направите този процес на трансформация към по-красивата си усмивка, по-дискретен и устойчив на промяната в цвета през пълния период от време на терапията с брекети.

С тях вие ще имате и много повече от правилно подредени зъби. При преподреждането на вашите зъби, вашият ортонодонт взема задължително под внимание и вашите строго индивидуални цялостни пропорции на лицето. Така за много малки срокове напред във времето вие ще се сдобиете с вашата дълго мечтана усмивка, както и с нов, по-красив и пропорционален лицев профил. Така естетичният вид на вашето по-красиво лице става напълно възможен и реален, при това по най-приятния за вас начин.

Благодарение на тази прекрасна иновация на денталната медицина ще преминете през необходимото за това лечение с удобни брекети, на практика невидими и осигуряващи много по-бързо лечение от преди. А след този разкрасяващ курс ще имате една прекрасна усмивка, която се характеризира далеч не само в добре подредени и прави зъби. Този вид невидими брекети взема освен това задължително като фокус на цялата процедура по пълна промяна на усмивката и начина, по който ще изглеждате за години наред. Голяма част от пациентите на естетичната стоматология постигат видима и цялостна промяна не само в тяхната усмивка, но и в цялото си лице.

Тази система е за всеки, независимо от възрастта, благодарение на нея и деца, и възрастни могат да имат невероятни резултати за далеч по-малко време и по далеч по-удобен и безболезнен за самочувствието им начин, отколкото изобщо са си представяли някога.

Помнете – благодарение на нея няма причини, за да не бъдете уверени. Бъдете позитивни и излъчвайте позитивна нагласа към живота.

Акцентирайте и показвайте на другите най-добрите си черти. Всеки от нас има своите човешки недостатъци, на които отдаваме често много по-голямо значение, отколкото трябва. С най-новите невидими на практика брекети със сигурност няма да ви е изобщо никак трудно да акцентирате на положителните страни от своя характер.

Така скоро ще имате една по-красива, по-чаровна и по-лъчезарна усмивка, която ще постигнете по възможно най-безболезнения и приятен начин за вас!