Усмивка като бисерна огърлица

Някои вече посрещнаха есенния сезон със самочувствие и широка усмивка! Пожелаваме и вие да сте от тях и бързаме да ви предствим едно чаровно момиче с много красива усмивка, която дължи на личното си излъчване и на програмата „Six Month Smiles”, изправяща зъбите само за шест месеца!


Интервю с Д. Добрева за брекети Six Month SmilesСпоред Деница „Six Month Smiles” е идеалният вариант за лечение и корекция на усмивката за хората с диманимично ежедневие – съхранява здравите зъби, има удовлетворяващ ефект, на разумна цена е и разбира се изглежда многократно по – естетично от металните брекети, въпреки че системата на лечение е на същия принцип.

С една дума – получавате невероятен ефект, без да се налага да търпите железа в устата си с години”.
Тя е поставила брекетите си този август и вече през октомври е била с подредени като бисери зъби. Прочетете, какво споделя тя, вижте разликата и препоръчайте на приятел!

Използвали ли сте друг път брекети или шини и защо избрахте програмата „Six Month Smiles”?

Деница Добрева: Не бях използвала брекети до този момент, въпреки че много се замислях. Моя приятелка ми разказа как е носила стандартни брекети в продължение на 2 години и половина и лечението е било многократно по-скъпо от това със Six Month Smiles. Направих собствено пручване за възможностите и новостите. Търсейки в Интернет пространството попаднах на страницата на Дента Арт и Д-р Анита Радева. Идеята, че носенето на брекети би могло да бъде толкова кратко и незабележимо ми се стори доста любопитна, дори на пръв поглед – прекалено добра, за да бъде реална. Подходих доста предпазливо и след няколко мейла отидох на първата си консултация в Дента Арт, на която получих конкретна информация и окончателно се убедих че това е „моят метод” за изправяне на зъбите.

Как се чувствахте по време на процедурата? Кога забелязахте първите резултати от действието на „Six Month Smiles”?

Д.Д.: Целият процес на лечението обсъдих с Д-р Радева и тя отговори на всичките ми „безброй” въпроси , което считам че е важно, за да се чувства човек спокоен и да познава стъпките на лечение.
Поставянето на самите брекети „Six Month Smiles” е безболезнено и бързо. В първите няколко дни (2 – 4) след поставянето, зъбите имат висока чувствителност и допира с твърди храни е неприятен, затова аз се придържах към по-меки такива. Като цяло некомфортното усещане трае само в началото. След първата седмица човек свиква и въприема „Six Month Smiles” като част от новата си визия. Резлутатите при мен дойдоха изключително бързо – още на втория месец вече имах значително подобрение, а след първите три месеца – изцяло нова усмивка. Същевременно промяната е плавна и постепенна – просто с всеки изминал ден има леко подобрение.

Получихте ли усмивката, за която мечтаехте?

Д.Д.: Да, мога твърдо да заявя, че ефекта е чудесен и вече имам съвсем нова усмивка, осен това за мен вече ходенето на зъболекър се свързва главено с положителни емоции!

Какво бихте посъветвали хората, които все още се колебаят да изпробват продукта „Six Month Smiles”?

Д.Д.: Бих ги посъветвала да не се притесняват и да не се примиряват с усмивка, от която не са щастливи. В крайна сметка живеем в 21 век и можем свободно да се възползваме от развитието на технологиите. Благодарение на този изключителен метод днес всеки може да се сдобие с красива усмивка като същесрвемнено спести време, пари и неприятни емоции. Горещо им препоръчвам да се запознаят със системата Six Month Smiles, за да се убедят лично в нейните предимства.